Wysłany: Nie 19 Paź, 2008 13:18 pozbywam sie zbednych kilogramów.....
Witam wszystkich :) mam na imię Dorota lat 20 przy wzroście 172 ważę 76 kg próbowałam nie raz sie odchudzać ale zawsze brakowało mi silnej woli :-| teraz mam nadzieje ze mogę liczyć na wasze wsparcie... pozdrawiam
Wysłany: Nie 19 Paź, 2008 13:23
uda się tylko musisz tego bardzo chcieć, zastanów się po co chcesz schudnąć, i przemyśl to czy niezdrowe jedzenie Ci coś daje, po takich przemyśleniach stwierdzisz na pewno, że nic,
opisuj codziennie co zjadłaś, cy nagrzeszyłaś;d;d będzie łatwiej;) na tym forum wsparcie masz gwarantowane;) życzę powodzenia w utracie zbędnych kilogramów;))
schudnąć chce dla samej siebie... mam już dość ze wszyscy sie na mnie patrzą i myślą "o jaka gruba" wina mojej nadwagi są słodycze :-? i chyba brak śniadań :-?
Wysłany: Nie 19 Paź, 2008 14:13
słodycze są niepotrzebne , staraj sie je odstawić, za każdym razem jak chcesz je zjeść to porozmawiaj ze sobą, po co to robisz , czy coś Ci to da. a śniadania musisz zacząć jeść, bo dają one organizmowi "kopa" na cały dzień;P bez nich organizm pracuje całkiem inaczej.
wiem ze muszę jeść śniadania no ale jak rano wstaje i mam coś włożyć do ust to od razu mam odruch wymiotny a później nadrabiam w dzień albo wieczorem muszę to zmienić i to szybko....
dzisiaj zjadłam:
dwie kromki chleba (niestety bialego) z jajkiem i odrobina majonezu
zielona herbatka
talerz zupy ogórkowej
kiszony ogórek
i oczywiście woda :)
Ostatnio zmieniony przez Dorotek0404 Nie 19 Paź, 2008 20:18, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 4 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Sie 2008 Posty: 2619 Skąd: daleko od domu
Wysłany: Nie 19 Paź, 2008 15:35
Witam
Milo, ze dolaczylas do naszego forum, na pewno znajdziesz tu wsparcie i doping. Jesli chodzi o sniadanka- to tak jak Luna pisze nalezy zjesc cos maksimum dwie godziny po przebudzeniu, bo inaczej metabolizm jest zwolniony- dwa lub trzy razy wepchnij w siebie choc malutkie sniadanko i zobaczysz ze organizm sie przyzwyczai. Trzymam kciuki
Tak wogóle to chciałam się przywitać i życzyć powodzenia.
Dorotek0404, witam Cię na Twoim blogi ui mam nadzieję, że będziesz tu częstym gościem. Co do Twojego jedzonka to według mnie mało trochę tego było i brakowało warzyw i owoców.
dziewczynki postaram sie od jutra coś w siebie wciskać na śniadanie.... no fakt malutko w mojej diecie owoców i warzyw ale wszystko postaram sie zmienić
Pomogła: 1 raz Wiek: 25 Dołączyła: 15 Sie 2008 Posty: 829
Wysłany: Nie 19 Paź, 2008 17:29
Dorotek0404, witaj na forum
ja tez kiedys nie moglam rano nic zjesc a teraz robie tak ze wypijam ciepla herbate z cytryna i po ok 20 minutach juz mi sie chce jesc
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 14 Kwi 2008 Posty: 2101
Wysłany: Pon 20 Paź, 2008 17:36
Dorotek0404 witj na forum
będę trzymała kciuki za Twoją dietkę
Brakuje mi w Twoim menu warzyw i owoców
A ten majonez na kanapce to zbrodnia
i gdzie jakieś
Pozdrawiam
od dwóch dni robie brzuszki :-D codziennie dodaje sobie po 5.... dzisiaj już było 60 hmmm dzisiaj kupiłam sobie nowa wagę żeby nie "oszukiwała" tak jak moja stara waga ....ale jakoś boje sie na nią ustać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum