Wysłany: Sro 03 Gru, 2008 21:58
hej , wiem, że dawno nie pisałam ale nie nagrzeszyłam jakoś strasznie;D może trochę białego pieczywa było, ale dzisiaj np. zjadłam dwa większe posiłki i po tym drugim posiłku kanapki z miodem i nie czuję się w ogóle głodna chociaż, ten posiłek był ok 17, teraz chyba będe tak robiła, że zjem dwa porządne posiłki tak, żeby się najeść , a jak będę głodna międyz nimi to jabłko, lub jogurt , postaram sie tak robić bo innego sposobu na siebie niw dizę, jak zaczynam sie rozdrabniać na 5 posiłków to mi nie wychodzi i w końcu sie najadam na wieczór. oby poskutkowało;DD
a menu wyglądało mniej więcej tak:
około 10:sałatka z kurczakiem , oliwkami, sałatą, papryka i sosem winegret + kawałek białego pieczywa, jadłam to na mieście, tak podawali, tez z jakims sosem;D
później zjadłam trochę mięsa, takie coś jak tortilla z mięsem x 1.5 pycha;DD moja babcia przywiozła, bo wróciła od swojej drugiej wnuczki z Holandii,a tam to taka Turczynka robiła;D, zaraz po tym 3 kromki chleba ale zwykłego bo innego nie było i trochę miodu do tego
to były takie większe posiłki, w prawdzie nie powinno sie tak jeść, ale nie czuję się ani głodna ani najedzona teraz więc myślę, że jest ok ;D
jutro zjem tez pewnie kolacje, bo będzie sporo nauki, a wcześniej konie;;)
ee na moje oko to nie było tak źle zważywszy posilek na mieście to i tak bardzo dietetyczny zresztą jak mam być szczera to ja też wolę dwa konkretne dietkowe posiłki a potem jakieś uzupelniacze typu kisiel ,jabłko,jogurt itp
Pomogła: 7 razy Wiek: 19 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 1565
Wysłany: Czw 04 Gru, 2008 20:46
lunaa91, moiom zdaniem ta twoja koncepcja na temat odchudzania i dietki może się sprawdzić w twoim przypadku tylko pamiętaj uważaj z tym miodem bo co za dużo to niezdrowo
Wysłany: Pią 05 Gru, 2008 01:13
będę uważała, mam nadzieję, że to sie sprawdzi;D dzisiaj na śniadanie zjadłam tosta z serem żółtym, do tego jeszzce jedną kromkę chleba i kakao, w szkole kisiel truskawkowy, bułkę ;/ z warzywami, a jak wróciłam do domu to zjadłam dwa jabłka, 3 kromki białego chleba z miodem i kakao na sucho to było o 15.30 i za kare nic już później nie zjadłam, woda musiała mi wystarczyć;D jutro mam urodziny o zgrozo;D będzie pizza, sałatka, tort, paluszki ,
innych słodkości oprócz tortu raczej nie, a a i takie ciasto ;D
na śniadanie zamierzam zjeść ryz z sosem słodko kwaśnym, w szkole to zobaczymy ale już na pewno nie żadna bułka, jak wrócę to domciu to poczekam już na ta pizze i tort , żeby sie z bardzo nie napchać, muszę tak zrobić, żeby jutro było wszystko z umiarem;D
NIE mogę więcej na obiad jeść kanapek bo mi to na złe tylko wyjdzie;/ następnym razem jak tak zrobię to bijcie;DD za dzisiaj mi się trochę należy, ale myślę, że 1200 kcal nie przekroczyłam. zrobiłam 100 skośnych brzuszków, ćwiczenia rozciągające na nogi, jeszcze 15 minut rowerku w powietrzu i będę się uczyła niemieckiego, przede mną długa noc.
na koniach dziś nie byłam w końcu ale w weekend na penwo pojadę;D
Wysłany: Pią 05 Gru, 2008 16:07
dziękuję Wam bardzo;*****
jak na razie zjadłam trochę ryżu z sosem słodko kwaśnym, 3 mandarynki i dwa małe jabłuszka, ale później pewnie zaszaleję, tort pizza, ale postaram się nie objeść ;DD
Pomogła: 7 razy Wiek: 19 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 1565
Wysłany: Pią 05 Gru, 2008 17:27
Jest w roku taki dzień,
W którym smutki idą w cień,
Więc z okazji tego dnia
Posłuchaj co Ci życzę ja:
Dużo zdrowia i radości,
Szczęścia w życiu i miłości,
Moc najpiękniejszych wrażeń
I spełnienia wszystkich marzeń
JESZCZE RAZ WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJLEPSZEGO ŻYCZY MILENA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum