Pomogła: 24 razy Wiek: 41 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 11828
Wysłany: Wto 24 Sie, 2010 09:27
jakbym miała na tym krzesełku w kuchni siedzieć przez czas cały to pomimo poduchy (parzącej) to bym se nagniotki zrobiła. gdzieś ... dziś do pracki za niedługo @ jest i czaszka mi dymi... uf...
Wysłany: Sro 25 Sie, 2010 08:43
to nic Anula bramę malowałam to pewnie i tak bym nie odebrała ,została mi jeszcze połowa i trochę ogrodzenia dzis gary tzn w nowej patelni gulaszowej nawsadzałam: żeberka ,filety z indyka(młodej) ziemniaczki i kupe warzywek( no nie na raz ) i to się właśnie przegryza...zapach ...rany kota... na listonosza czekam z przesyłką i mam dylemat jak iść całą noc lało ,ale to lało! Gufcia poczekaj trochę jeszcze ale jak to wszystko WEZMĘ -JAK MACHNĘ ..... I ZWIJĘ Z TĄD BO TU MNIE NIKT NIE KOCHA
Wysłany: Czw 26 Sie, 2010 08:43
czekam na dzielnicowego umówiłam sie rano i ma mnie nawiedzić ....
posprzątałam trochę i spijam kawkę ,nie wiem ,do południa powinien mnie nawiedzić
sprawa nieciekawa i mam zamiar rozpetać piekiełko ,coby się uspokoiło wreszcie !papatki polatam jeszcze tu i ówdzie
i to jest właśnie ta chwilka dla mnie pozdrówka
Wysłany: Czw 26 Sie, 2010 17:01
taaa stwierdził - że to molestowanie ,kazał zdobywać dowody tak pisemne jak i nagraniowe(od dziś wsadzam pluskwę na skypa )z dobrego serca i prywatnie już zaproponował ochroniarza i tak ze trzy spiralki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum