Pomogła: 24 razy Wiek: 41 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 11828
Wysłany: Pią 27 Sie, 2010 11:28
melduje się piątkowo
wczoraj brame skończyłam malować zmarzłam jak sabaczonek ,wróciłam i walnełam się dziś już pada sobie równo i nieprzerwanie ,,uwinełam się w sam czas rynek zaliczyliśmy już o 6 rano i efekt taki że pyrkoczą mi buraczki na jutrzejszą jarzynkę ,pranie zwojowałam konkretne ,chciałam poprać wszystkie portki i bluzy przed szkołą młodej ,pierogi stygna , z Anją popyszczyłam i powoli się zbieram bo jeszcze przed Kubą i pracką chcę nabyć drogą kupna parę drobiazgów w rossmanie ,krem mi wyszedł ....
Shash, dzięki wielkie za pamięć , ale wiesz ja stary i głuchy, późno zorientowałem się ze bzyknął telefon, za późno żeby odpowiadać . Ale nadrobię, obiecuję
Wysłany: Pon 30 Sie, 2010 08:53
znów nie mam prądu do 11 u sisterki jestem aktualnie ,wścieknę sie czy co ,co za ciemnogród Jazzo nie boj nic spokojnie... będzie dobrze ale nie wiadomo kiedy...
Shas co Ty kochana masz z tym prądem to ja nie wiem. mPrzeciez na końcu świata nie mieszkasz i wrony dolatują to ja nie wiem. Mam nadzieję, że niebawem szale=ć przestaną i będziesz mieć świateło zawsze i o każdej porze
Shash, jak by co napisz , bateryjki podeslę wam ekstra Swoja droga, wiem jak to moze wyprowadzić z równowagi, krzyżuje wszystkie plany... Uściski dla rodzinki i dla Ciebie w szczególności.
Wysłany: Wto 31 Sie, 2010 09:09
no i mnie trafia jaśnisty wczoraj godzinę siedzialam na telefonie coby się do tej energii dodzwonić i mówią że jakieś konserwacje i remonty niezbędne ,najgorsze jest to że ogłoszenie to i dadzą ale na karteluszku i w jednym miejscu w bloku i to w innej klatce ,i tak łubudu człowiekowi ni z tego ni z owego ,mieli dac o 11 dali w południe
dziś czynię kotleciki ziemniaczane z sosem kurkowo prawdziwkowym będa
jutro szkoła...żarówki szlag trafił hurtem prawie wszystkie w mieszkaniu ( może przez te ich konserwacje ) i muszę iśc i nabyć ...
przed pracką pewnie..
siostra nabyła auto i ciekawa jestem go ,cieszę się ,zawsze bezpieczniejsze powinno być jak stary rupieć
nie mam czasu za bardzo
pozdrówka dla wszystkich
Wysłany: Sro 01 Wrz, 2010 09:47
gulasz a sobie to jeszcze nie wiem co ,powinnam jakies śniadanie poełnić ...owsiankę?
mokro zimno i do d... wczoraj przeprosiłam kołderki puchowe ,pośćiel się kręci ,potem krochmalenie i hajda ,niż to i łepek ćmi,i tak to u mnie...
kwiatka dostałam wczoraj od swego- pięęękny bromelia
pewnie ze bez okazji to coś nie tak
Ja tez chyba jutro muszę się skupić na jakimś fajny kwiatku - 27 latek mija
Shash - jak by co buziakuję mocno całą rodzinkę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum