Mam nadzieje ze mordunek jednak ci sie nie udal i Agusia cala i zdrowa Nie nerwuj się juz
co do haseł to możesz je chyba odzyskać pisząc do nich e mail żeby ci przysłali,bo zapomniałaś.a jakie ty masz hasla???ja nie mam żadnych
Shaska tulam
Shash raaany ale się porobiło... oby jak najszybciej to anulować , czyszczenie to piękna sprawa Pozdrawiam Cię serdecznie i .. mam nadzieję że zaraz wrócisz do nas ...
Pomogła: 24 razy Wiek: 41 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 11828
Wysłany: Czw 11 Mar, 2010 10:47
hejcia lapi nie działa nadal bo córa moja czasu nie ma u mnie ok ,remont w stanie środkowym i tak może nieśmiało 2 tyg jeszcze zakładam ,do świąt może może...wszyscy mamy siebie nawzajem chyba dosyć... zaraz do pracki lecę Anka tęsknie i brakuje mi ,cholery można dostać
Pomogła: 24 razy Wiek: 41 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 11828
Wysłany: Pią 12 Mar, 2010 14:34
hejcia odmeldowuje się głosząc że wszystko w normie u mnie ,poza brakiem tajmu i buziam wszystkich mocno Anja Iwcia i cała kochana reszta myślę jak nie wiem co
Pomogła: 3 razy Wiek: 34 Dołączyła: 03 Lis 2007 Posty: 5320 Skąd: woj. dolnośląskie
Wysłany: Nie 14 Mar, 2010 20:15
shaska kochana wiedz że i ja o Tobie mysle i choc dawno nie byłam w Twoich salonach to pozdrawiam i i zycze miłego calego przyszłego tygodnia bo znając ciebie to pomału już o Świetach myslisz i wogóle to
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum