Pomogła: 24 razy Wiek: 41 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 11832
Wysłany: Sro 17 Mar, 2010 14:16
hejcia wczoraj było u nas wesoło-niespodzianka wyszła ,młoda po powrocie nie zastała żadnych tam uroczystości ale...
wracając z pracy nabyłam drogą kupna szampana i zabunkrowałam w otchłaniach lodówy -jak chłopy wrócili ,zjedli i jak młody zasnął pognaliśmy Agę pod prysznic że niby kolejka
w tym czasie-kielichy itp -szwagier ustawił się pod drzwiami z konkretnym pasem a ja czatowałam z tubą kolorowej pasty do zębów no i jak tylko wylazła zagonił ją do nas ,dostała barwy wojenne niczym idnianiec ,tyłek wypiąć musiała i każdy z nas swoje pasiem zasadził głosząc prawa drogowe coby pamiętała na konec jako memento odśpiewać musiała chłopców radarowców (jako memento)po czym pasowanie na kierowcę uczciliśmy szampanikiem -śmiechu byóło aż młodego zbudziliśmy ,jaja jak berety zapamięta to na całe życie że ma rodzinkę ten tego ten .... a po za tym wsio to samo
a się ubawiłam
hihii całe życie z wariatami
coraz częściej myślę że pasuję tu na forum
bo tu więcej wariatów
ale masz racje
raz że Młoda zapamięta
a dwa trzeba tez w życiu nieco radości
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum