Wysłany: Nie 10 Paź, 2010 15:13 Ślubne odchudzanie
Witam
Mam na imię Gosia i jak tytuł wątku sugeruje chciałabym zrzucić trochę kilogramów przed swoim ślubem.
Obecnie ważę 65kg przy 168cm wzrostu. Kilka lat temu ważyłam 54kg i niestety co roku przybieram kilka kilogramów.
Ślub 4.06.2011 roku więc mam nieco ponad 7 miesięcy na zrzucanie kilogramów. Waga docelowa to 58-56kg.
To ma być mój dzień i ja w tym dniu chcę wyglądać pięknie.
Na początek chciałam zastosować tradycyjną dietę, czyli mniej żreć.
Ograniczam słodycze, kolacje i więcej postaram się ruszać. Mój hula-hop i rowerek stacjonarny zaszły kurzem. Do tego filmiki 8 minute ABS i ARMS codziennie ćwiczyć i powinno być dobrze.
Dziękuję dziewczyny!
Mam nadzieję, że wszystko naprawdę schudnę do tego wesela. Ale niestety mam problem z motywacją, wytrzymuję 2 dni, a potem koniec diety i nadrabiam:(
Przykro mi się zrobiło kiedy mnie pani w salonie sukien mierzyła, biodra 100, pas 78, pod biustem 78, biust 98. Jeszcze 2 lata temu było wszędzie 10cm mniej:(
Ale nie ma co gadać tylko brać się do roboty:)
Margosia26, witaj Małgosiu, masz motywację , i czas w gruncie rzeczy, sądzę ze powinnaś uzyskać swój cel i to niebawem, już chyba Cie dopilnujemy:krzyczy: w miarę możliwości... Powodzenia...
Margosia26, odniosłem wrażenie ze narzucasz sobie ostre tempo, ale to może i dobrze, widoczne będą skutki niebawem, jedynie martwią mnie te Twoje zdrowotne kłopoty, więc jak by co to stosuj wszystko ... pod kontrolą lekarza raczej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum