jestem, żyję jeszcze, nie porzuciłam forumka, czasem zaglądam tu jeszcze:)
minęły dwa miesiace odkąd coś pisałam, no ale wrócilam na chwilkę do Was :)
miałam trochę zawirowań przez ten okres, trochę zgubiłam dietkę, waga poleciała w górę, za dużo stresów, ale już się pozbierałam, i wróciłam na wojenną ścieżkę^^
i tak oto, od początku mojego odchudzania dziś wskazówka wagi (czy też raczej elektroniczny wyświetlacz:] ) zatrzymała się na 91 kg. biorąc pod uwagę że zaczynałam ważąc
ponad 106 kg, łatwo zauważyć że dziś jest moja mała okrągła rocznica: 15 kg zrzucone :D:D:D
z mojej perspektywy te 15 kg to nie tak specjalnie dużo, ale jak sie komuś powie, że zrzuciło sie 15 kg, to robi wrażenie :)
no to jeszcze dyszka z hakiem i dobrnę do pierwszego ważnego celu: 80 kg. przy wzroście 180 - to będzie już całkiem przyzwoita waga jak na mnie :)
no a potem będę się powoli starała podjechać jak najbliżej 70 kilogramów ^^, ale to odległe plany... :)
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2008 Posty: 5166
Wysłany: Pon 25 Maj, 2009 21:07
alllga, wielkie gratulacje za minus 15kg
Przez Ciebie zapomniałam na amen ze istniejesz Jakos tak mniej czasu na forumek i skleroza w moim wieku
Wracaj do Nas juz na dłuzej
może i wrócę, czasem coś popisać :) polecam Wam moje drogie kobiety taka jedną stornkę, www.dlalejdis.pl
nie wiem czy mi tu wolno tak polecić stronę, ale zaryzykuję. najwyżej dostanę od adminka przez łeb
weszłam tam ostatnio ot tak, przypadkiem, wędrując po necie, i dla jaj wzięłam udział w konkursie. i wygrałam ręcznik kąpielowy algidy :):):)
udział w konkursach jest darmowy, starczy wypełnić z 7 rubryczek, sporo tam tego, fajne rzeczy można wygrać, jak macie chwile, to zajrzyjcie, ja właśnie z 15 konkursów wysłałam, może coś jeszcze wygram :D:D:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum