Ja juz wczoraj zaczelam studiowanie, bo dorwalam juz 3 wyklady i wszystkie przerobilam, znaczy sie notaatki z tych wykladow, ktore sawysylane na e-mailowe konto kazdego studenta, juz lubie brytyjski systemszkolnictwa wyzszego
Teraz sie szykuje powolutku do pracy,konczepozno,ajutro z samego rana znowu robotka wiec nie wiem teraz kiedy sie pojawie
Wybaczcie ze w waszych watkach nie napisalam nic, bo prawde mowiac nic tworczego mi do glowy nie przychodzi, mam zly humor..... wisi nade mna widmo redukcji personelu, cholerny kryzys
no i w londynku byla nad ranem burza.... a ja myslalam ze taliby metro wysadzili w powietrze, o ja durna zestresowana
Heh, no troszeczke mi zajmie poukladanie sobie wszystkiego, tzn umieszczenie studiow, pracy, czasu dla rodzinki w jednym tygodniu
W tej chwili np szukam ksiazek, podrecznikow.
Dietke zarzucilam, tzn przeszlam do 2 etapu, samo miesko dzien w dzien rozstradilo mi zolodek i kiszki i chyba nerwy...... przez weekend mialam takiego dola ze normalnie....ech, szkoda gadac...
narazie musicie mnie zrozumiec, nawet dla Malego mam niezbyt wiele czasu......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum