Pomogła: 7 razy Dołączyła: 14 Kwi 2008 Posty: 2101
Wysłany: Czw 24 Kwi, 2008 22:19 Trzeba schudnąć, czas na zmiany
Tu Asiula lat 27-waże 100 mierze 170 reszta wymiarów to(90,60,90-jak se narysuję HA)
Zaczynam pisać bloga,bo myślę że łatwiej będę mogła moją wagę trzymać w ryzach biczowana w razie nieposłuszeństwa Waszymi postami
Jestem tu od niedawna ale jakoś tak swojsko u Was,że się już zadomowiłam;może nie jestem zbyt aktywna w pisaniu postów ale to dlatego,że mam zaległości w czytaniu(w końcu jesteście tutaj od roku)więc czytam,czytam i poznaję trochę Was, trochę Wasze sukcesy nieraz się śmieję a nieraz płaczę przeglądając to forum.
Mam nadzieję,że z Wami uda mi się zmienić nawyki w żywieniu i aktywności fizycznej.
Rozpiskę zacznę od jutra,bo nie chcę wypinać dupska po kopniaki już pierwszego dnia to do następnego pościka Pa.
Ostatnio zmieniony przez Asiula Czw 24 Kwi, 2008 23:41, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: Pią 25 Kwi, 2008 06:17
Korzystając z okazji,że Kochane Forumowiczki jeszcze śpią bądż uprawiają poranny jogging zapodam swoją rozpiskę na dziś
jogurt naturalny 200g z płatkami Fitnes
sałata lodowa,pomidor,ogórek,jajko
owoce: jabło,grejpfrut
herbata czerwona,woda
Dziś chyba bez ćwiczeń,ale maluję ogrodzenie wokół domu to i tak się namacham :-D ,tak wogóle to mam zamiar zacząć 6Wejdera(Jeśli któraś to ćwiczyła,proszę o relację czy są efekty chyba ,że na forum była o tym mowa to proszę mi wskazać kierunek bo jeszcze się tutaj gubię)Miłego dzionka dla Was wszystkich,owocnego w zbijaniu kilogramków :-D
Witaj Asiula! Cieszę się, że założyłaś swojego blogaska. Będę u Ciebie częśtym gościem.
Dietkowo pięknie i mam nadzieję, że wpadek iększych nie będzie.
Asiula malowanie płotu to też ćwiczenia, namachasz się łapkami naschylasz a kalorie się palą.
Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 15365 Skąd: rodem z piekła;)
Wysłany: Pią 25 Kwi, 2008 10:45
Asiula, fajnie,że masz swojego bloga będzie Ci łatwiej samą siebie kontrolować.No i nam kopniaczki dawać jak będzie trzeba No i mocno zaciskam kciukasy za Twoją dietkę wierzę z całego serducha,że Ci się uda
No cześć Asiula.Ja też niedawno dołączyłam i już stwierdzam że to pomaga niczym AA.
Na początku podeszłam do tego forum bardzo sceptycznie ale uwierz mi pierwszy raz po wielu,wielu,wielu próbach widzę światełko w tunelu,za które dziękuję wszystkim tu zebranym
Wysłany: Pią 25 Kwi, 2008 21:00
Dzięki Dziewczyny,jesteście boskie
Ja pół godziny temu skończyłam prace "polowe" i nogi wróciły mi tam skąd wychodzą ale ogrodzenie pomalowane,kwiatuszki poplewione a i mężuś i córcia w międzyczasie dostali obiadek i kolacyjke więc robotki było.
Aha wpadek raczej nie miałam tylko zamiast jabłka zjadłam ciemną bułkę z serkiem(ale zrobiłam sobie zamiennik co?) Teraz pora pozaglądać do Waszych temacików a rozpiskę na jutro podam jak pójdziecie spać a teraz biorę się za czytanie
Wysłany: Pią 25 Kwi, 2008 22:49
Zaliczyłam zaległe posty,popodglądałam co u Was słychać a,że w miarę ok. to wracam do siebie i rozpiska na jutrzejszy dzień przedstawia się tak:
jogurt naturalny 200g z płatkami Fitnes
po raz pierwszy zrobię i wypiję sikacz
może jakaś ciemna bułka z warzywami
owoc
do picia czerwona herbata i woda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum