Wysłany: Sro 25 Lut, 2009 18:46 Tym razem dam radę!!
Witam was serdecznie:) O tym forum dowiedziałam się od mojej kuzynki która też tu "przebywa". Już dawno miałam się tu zarejestrować ale nie miałam zbytniej chęci na diete.
Mam 19 lat 165cm wzrostu i 59kg. Chciałabym schudnąć do 52kg. Myślę że to by była idealna waga dla mnie.
Przez ostatni miesiąc przytyłam 3kg A to wszystko przez ćwiczenia. Razem z kuzynką robiłam 8minut ABS i mój brzuch zamiast się spłaszczyć zrobił się bardziej odstający Nie wiem czy mam ćwiczyć dalej czy lepiej nie. Czytałam że na płaski brzuch wystarczy skakanka.
Proszę poradźcie co robić, co najlepiej jeść a co nie. Z góry dziękuję
Pomogła: 7 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 1565
Wysłany: Sro 25 Lut, 2009 19:12
Antoś, Bardzo serdecznie witam Cię na forum
Antoś napisał/a:
Przez ostatni miesiąc przytyłam 3kg A to wszystko przez ćwiczenia
hmm dziwne zazwyczaj ćwicząc powinno się chudnąć a nie tyć...
Antoś napisał/a:
8minut ABS
no ja właśnie zaczęłam robić te ćwiczonka i dziś będzie 9 raz ich wykonywania... Ale efektów ubocznych narazie nie wiedzę
Antoś napisał/a:
Proszę poradźcie co robić, co najlepiej jeść a co nie.
Najlepiej nie jedz :
białego pieczywa pod każdą postacią
smażonych potraw
chipsów i fast pyszności słodyczy
hmmm i chyba tyle...
A zjadaj jak najwięcej :
warzyw i owoców
nabiału
produktów zbożowych bogatych w błonnik
A najlepiej jedz wszystko to co do tej pory tylko w mniejszej ilości
Trzymam kciuki za twoje efekty Buźka papa
No wlasnie tez mnie zdziwilo to ze po cwiczeniach jest gorzej niz bylo:(
Białego pieczywa na szczescie nie jem juz od tygodnia i wcale za nim nie tesknie:D Gorzej z fast food'ami i SŁODYCZAMI!! Jak jestem zła, znudzona albo smutna to pierwsze co to sięgam po słodycze. Ale spróbuje zastąpić je warzywami.
Dzisiaj rozpoczął się post więc to dobry moment na dietę. Mam nadzieję że pomożecie troszkę:D No to od jutra DIETA DIETA DIETA! Zaraz pokroję sobie kilka marchewek na talarki i jutro będę w chwili słabości wcinać:P
syla19799, ok to od jutra zaczynam pisać co jadłam, bo dzisiaj tyle tego było (upsss..post) że nawet nie pamiętam.
ina44, dzieki wsparcie sie przyda:))
tomsa, dzisiaj dam mięśniom odpocząć bo czytałam że od braku wolnego dnia mięśnie puchną...ale skakanka była:D Narazie 300 jeszcze z 200 i na dzisiaj wystarczy:)
Zrobiłam już na jutro "czipsy marchewkowe" heheh. No to dieta musi się udać:D
Pozdrawiam, do jutra:*
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum