wiki77, w takim razie jak masz plan jazdy to się go trzymaj i nie zmieniaj za wiele, trzeba nieraz cierpliwości i czasu na efekt. Wierzę ze będzie dobrze Bo nie może być inaczej, po to tu jesteśmy żeby motywować się wzajemnie i wspierać.
co do diet , każdy ma indywidualnie dobrana i mam nadzieje taką która mu odpowiada. Wiesz ja jestem leniwy i nie chciałem liczyc kalorii , BMI i takich tam, dlatego wybrałem swoją ... pewnie że żartuję , ale seriio, to właśnie ta dieta mnie zmobilizowała i szybka na początku utrata wagi.. czego i Tobie życzę.
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 13 Sie 2009 Posty: 597 Skąd: łódzkie
Wysłany: Czw 15 Paź, 2009 19:14
Kurcze boję sie jutrzejszego wazenia i rozczarowania, może nie bedzie tak zle.....
Boje sie ze jesli waga nie drgnie podłame sie i moje zdrowe odzywianie szlak trafi, a diete trzymałam zgodnie z rozpiską dzisiejsza-do 20.30 jestem w pracy a nastepnie nie mam zamiaru juz nic zjesc-wczoraj byłam tak głodna po powrocie ze zjadłam goracy kubek i 2 plasterki szynki konserwowej
Wiki - mobilizacja i motywacja to podstawa, ale ważenie się to tylko narzędzie kontroli, zresztą zaobserwuj, w ciągu dnia ma się kilkukrotnie różna wagę , więc przyjmij zasadę że to możliwe jest że waga nie wskaże dobrego wyniku. Ale przecież najważniejsze będzie to że za czas jakiś odczujesz różnicę , popatrzysz na ciuszki i ucieszysz się z "luźnego wdzianka " Teoria diety nie zawsze przekłada się na praktykę, każdy jest indywidualistą , więc na miły Bóg nie dołuj się przed tem, bo falstart nie posłuży Ci. Cierpliwość, cierpliwość i ... cierpliwość , no moze bez zupek w proszku
cierpliwość, cierpliwość i ... cierpliwość , no moze bez zupek w proszku
np dokładnie wiki77 - przy okazji witam się z Tobą :) Miałabym też małą radę dla Ciebie - jedz z przewagą białek (po węglowodanach baaaaaaaaardzo szybko będziesz głodna i prędzej niż później będziesz pojadać)... Miłego dnia
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 13 Sie 2009 Posty: 597 Skąd: łódzkie
Wysłany: Pią 16 Paź, 2009 09:25
Oto co pokazuje przelicznik BMI
Twój wskaźnik BMI wynosi: 35.3
Drugi stopien otyłości, kobieta powinna z ta wagą zgłosić się do lekarza. Pacjent z II grupy otyłości jest 20 razy bardziej narażony lub już choruje na cukrzycę, nadciśnienie, choroby serca, niewydolność krążenia i oddychania czy też nowotwory. Sugerujemy natychmiastowy kontakt ze specjalista.
kurcze jak ja mogłam sie doprowadzic do takiego stanu
a suwaczej jednak zmieniłam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum