Pomogła: 1 raz Dołączyła: 13 Sie 2009 Posty: 597 Skąd: łódzkie
Wysłany: Wto 02 Mar, 2010 18:29
Witajcie
nie pisze bo nie mam kiedy-coraz więcej pracy
w szkole od 1.03 dostałam juz etat na stałe i pensje satysfakcjonującą...chociaz tyle
dieta...hm staram się-codziennie zabieram do pracy np ryz i kawałek pieczonego mięsa i warzyw zeby nie jesc byle czego
wszystkim za słowa wsparcia dziekuję-bardzo Was teraz potrzebuję
Wiki, to jak dla mnie tez jest trudny czas, ale ja to choć wiem ze nie przepadam za zimą , ona mnie przygnębia, mimo oczywistych uroków wizualnych, co do Twojej pracy, niestety jest jedną z ważniejszych rzeczy w Twoim życiu, a przynajmniej jedną z bardziej znaczących, wiec dobre jest to ze masz choć wynagrodzenie w miarę godziwe, bo wystarczającego to nikt nie ma . Trzymam za Ciebie kciuki cały czas, przerywam tylko w czasie prac remontowych , bo są mi potrzebne a tak to stale
o matko ! biedna ... wspolczuje, kiedys przerz bite 2 miesiace non toper chorowalam... jedno za drugim. A może spróbuj tak bardziej naturalnie, wiesz echinacea, borowki, zurawina itp. Wiem tez ze sa jakies homepoatyczne: http://apte24.pl/go/_info/?user_id=85&lang=pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum