witam was wszystkich zajrzałam tu do was i widzę że nie źle się wspieracie w tym odchudzaniu mi tez potrzebne te wsparcie liczę na was że z wami będzie łatwiej zostało mi do zrzucenia 12 kilo a jak narazie stoje w miejscu.chce podziękować JAZZO bo to on mi podpowiedział by tu zajrzeć do was liczę na wasze wsparcie pozdrawiam was wszystkich
Dziękuję wszystkim za wsparcie KAMA stosuje diete m.ż.czyli(mało żreć) a do tego staram się ćwiczyć i dużo ruchu do tej pory na mnie to działało bo kiedyś ważyłam 89 kilo a dziś to jet 70 kilo.pozdrawiam was wszystkich
Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 15365 Skąd: rodem z piekła;)
Wysłany: Wto 02 Lut, 2010 10:06
miki, dietka MŻ jest fajna pod warunkiem,że jesz faktycznie mniej i tylko zdrowe rzeczy-bo jak któś zakłada,że mniej zje ale to jedzenie to same słodycze to do luftu....
Proponuję Ci,żebyś zapisywała sobie codziennie skrupulatnie co jesz i w jakiej ilości i to na serio pomaga ułożyć sobie jedzenie tak,żeby było zdrowo i smacznie.
Pozdrawiam i trzymam za dietkę
Miki świetnie że znalazłaś się tu, ale jak na mój gust , powinnaś wpadać codziennie, nasze dziewczynki zapodają tyle porad że ho ho . Powodzenia w Twojej diecie MŻ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum