Dziękuje dziewczyny Waga się trzyma, nie rośnie a to najważniejsze.
Taki jakiś mam zalatany ten dzień, ze na nic czasu. Nawet nie było obiadku, bo późno do domu wróciłam
ciemna bułka z ogórkiem i pomidorem
3 marchewki (akurat pod reką były)
3 kanapki z pomidorkiem, ogórkiem
2 kawy, 2 zielone herbaty, 3 szklanki wody
Nie miałam dzisiaj zbytnio na nic czasu więc i jedzonko nie ciekawe. O co mało sie nie dałam namówić na hamburgera. Jakoś mnie w ostatnim momencie otrzeźwiło i zrezygnowałam w momencie gdy miałam zamawiać. Kilka godzin jeszcze za mną chodził.
Pomogła: 6 razy Wiek: 36 Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 2735 Skąd: Wrocław
Wysłany: Pią 07 Lis, 2008 09:02
noembra, witam i trzymam kciuki, żeby w tym trudnym okresie udało się dobrze wystartować i na wiosnę cieszyć się kilogramami których już nie będzie Staraj się jeść mniej więcej co 3 godziny to bardzo ważne. Szczególnie, że obiad jesz późno, żeby nie było napadów głodu. Jogurt, owoc, kawałek białego sera, cokolwiek A na śniadanie sobie nie żałuj, zdążysz spalić w ciągu dnia
Tak poza tym to podziw i uznanie za to, jak radzisz sobie w życiu. Jesteś silna więc z dietką musisz sobie poradzić. A z pomocą forum to nie ma o czym mówić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum