Witam wszystkich z rana,
teraz szybciutko bo zaraz czeka mnie rajd po urzędach.
Wczoraj:
- pomidor + ogórek 8:00
- płatki na mleku - szklanka mleka i szklanka płatków - 11:00
- ryż z warzywami - 13:30
- jabłko - 16:00
- mizeria + kotlecik schabowy - chudziutki - 19:00
Wiem że na dobranoc troszkę za dużo kalorii bo teraz jestem głodna jak nie wiem co ale się poprawię.
Dziś dzień warzywno-owocowy.
lillou, ja na twoim miejscu bym zamienila schabowego zjadlabym o 16 a jablko o 19 to taka rada na przyszlosc
lillou, lec szybciutko do tych urzedow a pozniej koniecznie zajrzyj do n as
Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 28 Mar 2009 Posty: 980
Wysłany: Pią 28 Sie, 2009 09:59
lillou napisał/a:
Dziś dzień warzywno-owocowy.
Fajnie że zamiast głodówek zdecydowałaś się na taki dzień oczyszczający A co do rozpiski to zgadzam się z Sylką. No ale i tak już świetnie CI idzie Obyś szybko wszystko załatwiła w urzedach, miłego dzionka
lillou, ja na twoim miejscu bym zamienila schabowego zjadlabym o 16 a jablko o 19 to taka rada na przyszlosc
lillou, lec szybciutko do tych urzedow a pozniej koniecznie zajrzyj do n as
Ale to nie było zamierzone... po prostu rodzina jadła obiad i ja się przyłączyłam
A po urzędach i między nimi zrobiłam ze 20km spacerkiem z wózeczkiem więc dziedzica umęczyłam spać będzie dobrze. Wieczorem może jeszcze zdobędę się na jakieś ćwiczenia
Moje dzisiejsze jedzonko:
- 150g sera białego chudego + ogórek gruntowy - 9:00
- jabłko i banan - 12:00
- marchewka z groszkiem 250g - 15:00
na kolację jabłko
Nie mogę sie doczekać jutra bo będę się ważyła... czuję i radość i niepokój. Co mnie czeka.
Wy ważycie się na czczo rano czy wieczorem?
Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 28 Mar 2009 Posty: 980
Wysłany: Pią 28 Sie, 2009 16:42
lillou napisał/a:
Moje dzisiejsze jedzonko:
na kolację jabłko
małoooooooooooooooooooo
lillou napisał/a:
Nie mogę sie doczekać jutra bo będę się ważyła... czuję i radość i niepokój. Co mnie czeka.
Wy ważycie się na czczo rano czy wieczorem?
ja codziennie rano po wcześniejszym odwiedzeniu toaletki:PP Bo wieczorem to nie ma sensu, bo jednego dnia zjesz więcej drugiego mniej i jaka waga jest naprawde
lillou napisał/a:
A po urzędach i między nimi zrobiłam ze 20km spacerkiem z wózeczkiem
na kolację jabłko
co to ma byc za rozpiska same jakies dodatki a gdzie konkrety do pierwszej pozycji dodalabym jakies pieczywo lub wase a do 3 pozycji jakies miesko chude
zdecydowanie za malo jedzenia
Kochana popieram dziewczyny. Za malutko tego. Ty jeszcze karmisz, prawda? Czytalas kiedys ile kcal dziennie potrzebuje matka karmiaca? Zamyka się to w 3000 , zeby bylo zdrowo dla maluszka i dla samej siebie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum