Wysłany: Pią 17 Lip, 2009 09:33 Zaczynam walkę z 15 kilo!!!!
Witam wszystkie forumowiczki !!!;-) postanowiłam również podzielić się z Wami moja drogą walki z nadwagą zaczęlam 2 tyg temu dość delikatnie żeby sie szybko nie poddac zaczęłąm od odstawienia pieczywa białego cukrów (zaczęłam nawet pić czarną gorzką kawę) rozpisek na dzisiajszy poranek: 2 kanapki z serkiem topionym, pomodorem i ogórkiem, o 12 jadę na basen i dopiero później zjem jakąś sałatkę mam nadzieje że wszysko pojdzie dobrze, bo chce udowodnić przede wszystkim sobie ze potrafię pięknie wyglądac, nie będąc chudą ale za to dobrze sie czuć we własnym ciele Pozdrawiam was dziewczyny
pamiętaj ze lepiej jest jesc co 3 godziny kilka mniejszych posiłków niz 2 razy duzo. a juz całkiem nie mozna jesc rzadko i do tego mało.. bo Twoj organizm oszaleje ;] ja jestem od 2 tygodni prawie na 1000 kalorii.. i dobrze mi idzie ;]
ale oczywiscie trzymam kciukasy za dietkowanie i jakbys mogla jeszcze podac wzrost ;] bo widze ze wiekowo to chyba tak samo jesteśmy ;]
mierzę 170 i jestem szeroko koścista ale mylse ze bedzie dobrze
Mam jeszcze pytanko, jezeli chce komus odpisać (zeby nie zaczynac nowej wiadomości) to klikam na cytuj czy na dole "odpowiedź" i ja rownież trzymam kciuki za dietkowanie:)
Witam Dobra jakoś zakumam ten forumek powoli choć jeszcze robie błedy Dziś przegiełam pałkę, po 2 tyg odmawiania sobie, dzis dałam sobie "czadu" rano: 2 kromki grahama,(ROWEREK) obiad: sałatka z pekińskiej+2 małe mielone , po jakiejś godzinie około 10 pierogów o matko jestem taka zła na siebie zaraz włącze pas na brzuszek a jak tam u was dziewczyny napiszcie cosik bo tak tu smutno Miłego weekendu wam zycze
Witajcie jak to dobrze wejść na forumek dzisiaj niedziela obiadek zjadłam normalnie i później kilka delicji ale zaraz wezme się za dziekuję za odpiski i wsparcie bo to naprawde pomoga ide poćwiczyć troszku
Hej kkasia po weekendzie dobrze, chcialam wczoraj jechac gdzies nad wode ale jak na złość byla brzydka pogoda, a dzis słońce mam dziś dobry humorek bo kupiłam spodnie i byly ciasne troszku, oczywiście zebym miala wieksza motywacje, a dzis je ubralam i sa dobre musze sie wkoncu zważyć a jak tam u ciebie kkasiu ?
Ostatnio zmieniony przez majenka21 Pon 20 Lip, 2009 10:06, w całości zmieniany 1 raz
a dobrze chyba zas cos popierniczyłam z tym pisaniem ale dobra co tam u ciebie Kasiu jak dietka co dziś zjadłąś ciekawego Pozdrawiam!
Chyba źle coś zrobiłam napisałam posta pod postem
Hej kkasia123 co sie z toba dzieje nie przejumuje sie musisz sie na nowo zmobilizować, czasem trwa to troche dłużej niż myślimy na pewno przyjdzie znowu ten "twój" czas kiedy nie bedzie ci trudno znowu trzymać dietkę
także głowa do góry i trzymamy linie kasiu!!!! jeśli chodzi o mnie to się trzymam, ale podjadłam wczoraj troszke barczu ukraińskegoo ale zaraz potem były brzuchy, ćwiczenia na nogi, i ręce no i tak dzionek minął
a dziś rano to niewyspana byłam strasznie, ale weszłam na kochany forumek, zjadłam 3 kromki wazy z serkiem i pomidorem i sie obudziłam Pozdrawiam was!!!
Acha i zapomniałam wam napisać ze wczoraj przejechałam 14 km na rowerze!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum