Tibby gratuluje spadku wagi i walki ze slodyczami .Trzymaj sie twardo i nied daj sie im
A wczoraj rzeczywiscie obiadku nie bylo a moze zapomnialas wstawic
No dziewczęta obiadku nie było, rzeczywiście. Późno wstałam i już po zjedzeniu śniadania nie chciało mi się jeść obiadu. A do tego praca i później już tylko tą bułkę zjadłam.
Jako że wczoraj były Mikołajki, to pozwoliłam sobie zrobić odpust i trochę pozwolić na słodkie. Ale dziś już żadnego cukru! Ćwiczę silną wolę dalej!
Dziś obiadek był. Słowo honoru! Trochę ziemniaczków, dwa super malutkie mielone i suróweczka z jabłuszka pora, musztardki i majonezu. Pycha!
Jako przekąskę jem mandarynki!
Trzymam się dalej w postanowieniu odchudzania!
Buziaki i miłego dnia.
witaj tibby wierze że to mały wybryczek nie daj sie słodyczom , z nimi to jak z rzucaniem np. palenia-długo nie palisz a potem raz spróbujesz i zaczyna się! ja nie mam w domu nic słodkiego i w ten sposób nie myśle o tym. Na pewno dasz rade i wygrasz z nimi Powodzonka
No i jestem - córka marnotrawna! Oj i to jak marnotrawna Słodkie wchodziło mi aż się uszy trzęsły. Ale jedyne pocieszenie to takie, że nie przytyłam! Mierzyłam się w pasie i o dziwo nadal jest 77cm! Fantastycznie
Ale powiedziałam sobie, że muszę powoli odstawiać dzienną dawkę kalorii. Ale jak to zrobić, skoro w lodówce same czoklady?
Jest parę wyjść:
1. wyrzucić z lodówki wszystko co czekoladowe
2. wyrzucić całą lodówkę
3. ćwiczyć silną wolę i wyciągać z lodówki tylko to co nie ma w składzie czekoladu
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2008 Posty: 5166
Wysłany: Wto 06 Sty, 2009 15:29
tibby, o jak fajnie tibby wróciła
Ja tam bym wyrzuciła lodówkę ile pokus mniej ale moi domownicy dostaliby zawału Na szczęście nie mam czekolady bo nikt nie jada z wyjątkiem Inki oczywiście ale ja omijam półki ze słodyczami i jest nadzieja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum