Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
-= tibby też się odchudza! =-
Autor Wiadomość
Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 13 razy
Wysłany: Sro 06 Sie, 2008 11:09   

tibby, ciekawe co kupisz mam nadzieję,że powiesz miłego szukania prezentu Ci życzę :wave: :wave: :wave:

Anusiak 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Sro 06 Sie, 2008 12:16   

Tibby, życzę Ci owocnych poszukiwań prezentu.

tibby 
Pogromca fałdek

Wysłany: Sro 06 Sie, 2008 19:53   

Dziękuję wszystkim za życzenia. Oczywiście zakupki udane w szerokim tego słowa znaczeniu. Kupiłam sobie spodnie :) Fajne! Wyglądają jak dżins, ale to nie dżins :lol:
Kuzynce kupiłam dwie figurki do jej kolekcji koni z serii Schleich czy jakoś tak.

Kupiłam tego konia:

oraz tego konika małego w kropeczki:

Myślę, że będzie zadowolona, bo zbiera te figurki i z tego co wiem, to tych okazów nie ma. Do tego udało mi się namówić panią w sklepie, żeby mi podbiła pewne pieczątki, które się dostaje za zakupienie każdej z figurek z tej firmy. Była na tyle uprzejma, że zamiast dwóch pieczątek dostałam wymagane siedem i teraz mogę dać kuponik kuzynce, która spokojnie może wypisać swoje dane i wysłać kupon i jako dodatkowy prezent otrzyma gratis całą rodzinkę lwią, która wygląda właśnie tak:

Właśnie niedawno wróciłam z kursu. Dziś o dziwo było trochę osób. Kolejne półtorej godziny za mną. Teraz czekam tylko aż przyjedzie lekarz i będę mogła zapisać się na jazdy!! Więc uważajcie na drogach moje miłe :tongue:
Miłego wieczorku. Idę sobie po jakąś tabletkę, bo mnie dość mocno głowa boli. Bu :-(

Anusiak 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Sro 06 Sie, 2008 20:06   

tibby, śliczne te figurki i jestem pewna, że kuzynka będzie zachwycona. Lwia rodzinka też fajna.

A co do jazd samochodem to jestem pewna, że pójdą Ci świetnie i żaden poznaniak po bramach chować się nie będzie musiał.

anetaz3 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Sro 06 Sie, 2008 21:07   

tibby napisał/a:
i będę mogła zapisać się na jazdy

no to życzę powodzenia na tych jazdach ,pamiętaj-nie ma się co stresować,nikt nie rodzi się kierowcą. :thumbsup:

shashua 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 24 razy
Wysłany: Sro 06 Sie, 2008 21:15   

figurki są rewelacyjne ,cudne i koniki i lwiątka ,na pewno będzie sie cieszyła :win:
a co do jazd ,to moja droga,do Podlasia z tej Wielkopolski to pewnie nie zdążysz ,więc jutro twardo wychodzę z domu ;-) :mrgreen:

tibby 
Pogromca fałdek

Wysłany: Sro 06 Sie, 2008 21:29   

mam dziś jakiś zły dzień... pomimo tego, że cieszę się, że kupiłam wszystko co chciałam - nawet trochę i ponad - to jakoś nie jestem zadowolona ze swojego dietkowania... znów potrzebuję mojego mężczyzny z miłymi słowami pocieszenia. Jak na tyle czasu odchudzania nie widzę efektów. Półtora tygodnia to już coś, nie? Jak szybko wy widziałyście po sobie, że schudłyście?
Shash, z pewnością jutro możesz spokojnie wyjść. To ci zapewnię, bo jutro idę na siódmą do pracy. A popołudniu przyjeżdża mój Krzysiu. :love:

anetaz3 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Sro 06 Sie, 2008 21:42   

Tibby-ja jestem na diecie od ponad 2 tygodni i też nie widzę rezultatów,ale ufam dziewczyną,że trzeba być cierpliwym i trwam w tej mojej diecie.
tibby napisał/a:
A popołudniu przyjeżdża mój Krzysiu.

ja też mam Krzysia-niedawno wrócił z ryb ale prawie nic nie złowił :fun:

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 5 razy
Wysłany: Sro 06 Sie, 2008 22:40   

Prezenty sa fajne,mala zbieraczka na pewno sie ucieszy.
tibby napisał/a:
Półtora tygodnia to już coś, nie? Jak szybko wy widziałyście po sobie, że schudłyście?
wydaje mi sie ze kazdy reaguje inaczej.Ja ide wolno w 2 miesiace stracilam 4 kilo.To nie duzo,ale ja wole powoli to lepiej utrzymam wage.
Moze zacznij jakies cwiczenia?

Powroty są ciężkie.
Zwłaszcza do diety...
http://www.mp4.com.pl/ind...if&teksty=16793

ChceBycSzczupla 
Nieśmiałek

Wysłany: Czw 07 Sie, 2008 03:31   

Cytat:
Jak szybko wy widziałyście po sobie, że schudłyście?

Tibby ja zobaczyłam efekty po około 3 tygodniach! Ale nie dołuj się, to tylko kwestia czasu :)
ja sobie myślę tak... jeśli nawet nie schudnę to przynajmniej moja waga będzie stała w miejscu, a to już coś! gorzej byłoby gdybyśmy się obżerały... wiesz ile moich znajomych przytyło podczas wakacji?!

Głowa do góry, warto się trochę pomęczyć :dumbells: :wave:

Wzrost: 165 cm

tibby 
Pogromca fałdek

Wysłany: Czw 07 Sie, 2008 06:54   

Będę więc wierzyła na słowo wam moje drogie. Nie poddam się i dalej powalczę.
A jakie ćwiczenia proponujecie? Brzuchy? Bardzo mi zależy na opadnięciu tłuszczyka z brzuszka i z udek :-x Jest tam tego stanowczo za wiele. Próbowałam kiedyś A6W, ale kurcze nie wytrwałam dalej jak tydzień czy półtora... Może spróbwać znów?! Po tym ponoć są dobre efekty i szybko je widać... Co myślicie?

Jestem sobie teraz w pracy i czekam na swoją godzinę wejścia. Znów miałam problemy ze wstawaniem porannym.Musiałam iść sobie jeszcze do sklepu po jakieś pieczywko do pracy i zdecydowałam się na wieloziarnistą ciemną bułeczkę i jogurcik mały Jogobella-Malina.
Miłej dnia wszystkim życzę. Niech się wam ładnie dietkuje :thumbsup:

Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 13 razy
Wysłany: Czw 07 Sie, 2008 09:11   

tibby, ja dopiero teraz zauważyłam,że Ty z Poznania jesteś :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: mamy do siebie trochę ponad 60 kilosków :tongue: A tak apropo prezenciku jest po prstu super :clap2: :clap2: :clap2:

tibby 
Pogromca fałdek

Wysłany: Czw 07 Sie, 2008 11:26   

Mam końcówkę mojej przerwy i wpadłam się tylko przywitać.

Dziś mój Krzysio po mnie do pracy przyjedzie :clap: I poźniej jedziemy do mnie na pizzę domowej roboty :love:
Buziaki :lovers:

ChceBycSzczupla 
Nieśmiałek

Wysłany: Czw 07 Sie, 2008 18:01   

tibby brzuszki to dobry pomysł :) mi kiedyś dziewczyny doradziły 2 minuty abs też są na brzuszek ;-)

ja bym się jednak na pizzę nie skusiła :)

Wzrost: 165 cm

Kluseczka 
Pogromca fałdek

Wysłany: Pią 08 Sie, 2008 09:52   

PIZZA, i to jeszcze domowej roboty !!! I się dziwi, że nie widzi efektów :-| .Dobra, nie będę udawać takiej świętej, też mi się wczoraj zdażyła. Ale pół i na cienkim cieście :oops:
A prezencik ci się strasznie udał. Te figurki są świetne, tylko czemu takie drogie? Sama bym zaczęła kolekcjonować, bo uwielbiam koniki, ale na szczęście nie miałabym gdzie tego trzymać. A wagę kupuj. Ja też się przymierzam, ale jak wczoraj zobaczyłam ceny, to się jeszcze zastanawiam.

Odpowiedz do tematu