Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Moja walka z 6kg
Autor Wiadomość
Anusiak 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Czw 22 Sty, 2009 13:48   

Anja napisał/a:
słodyczomanka, ja tak sobie czekam
hehehe Anja to czekamy obie. Ciekawe czym słodyczomanka nas dzisiaj zaskoczy :myśli1: :myśli1: :myśli1:

słodyczomanka
[Usunięty]

Wysłany: Czw 22 Sty, 2009 15:05   

A dziś was zaskoczę ale pozytywnie :tanczy: Tzn. jak do tej pory jest dobrze:)
Rano 2 kromki pieczywa wasa z serkiem białym, na drugie śniadanie jabłko i 2 mandarynki, a na obiad gulasz.
Oj po wczorajszym bałam się że mi gorzej pójdzie;p Rano jak się obudziłam to moja twarz była jakaś taka pełniejsza pewnie przez ten alkohol :beer: :blush:
A dzisiaj jeszcze do babci, pewnie przygotowała duuużo dobroci :cry: Ale nie dam się....
Hihi i lania nie będzie:PP :thumbsup:

syla19799 
Dietowa szycha

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Czw 22 Sty, 2009 15:11   

jak narazie rozpiska jest ladna zobaczymy co bedzie po wizytce u babci :thumbsup:

słodyczomanka
[Usunięty]

Wysłany: Czw 22 Sty, 2009 19:58   

To mogę już dokończyć rozpiskę....
podwieczorek: 3 mandarynki,
kolacja: jedna kromka wasa z almette,
a u babci UWAGA UWAGA.........jedna mandarynka :taniec: :taniec: :taniec: hihihhi:D
Oj powiem wam u babci ciężko było się nie skusić, ale dałam rade:D Teraz mam taką satysfakcję że nic nie zjadłam:D Ahh od razu lepiej:)) Dostałam jeszcze od babci reklamówkę słodyczy :crazy: :zdenerwowany: :cry: Ale tak sobie wymyśliłam że wezmę pudełko po butach i tam będę składowała wszystkie słodycze które dostane;pp A wam jak idą dietki :?:

syla19799 
Dietowa szycha

Wysłany: Czw 22 Sty, 2009 20:08   

słodyczomanka napisał/a:
a u babci UWAGA UWAGA.........jedna mandarynka

gratuluja :clap2: :clap2: a co do tych slodyczy to szybko wydaj je komus bo w dchwili kryzysu zjesz je wszystkie :sick:

ina44 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Czw 22 Sty, 2009 20:54   

słodyczomanka napisał/a:
Ale tak sobie wymyśliłam że wezmę pudełko po butach i tam będę składowała wszystkie słodycze które dostane;pp A wam jak idą dietki :?:

Jak sobie schowałaś to znaczy że raczej twoja dietka pójdzie sobie szybciutko.Masz je wywalić z domu dac komukolwiek

słodyczomanka
[Usunięty]

Wysłany: Czw 22 Sty, 2009 21:07   

Miałyście racje że składowanie słodyczy to głupi pomysł. Po tym jak napisałam notkę na forum to natychmiast złapała mnie wieeelka chęć na czekoladę :blush: Już ją otworzyłam odłamałam sobie "pasek" .....i wtedy do pokoju weszła moja siostra i zabrała mi całą czekoladę :cry: i przyniosła grejpfruta :grin: Miałam aż łzy w oczach i podniesione tętno...co te słodycze ze mną robią:( No ale całe szczęście udało się, kochana siostra:* Resztę słodyczy też już oddałam :cry: :grin: A jutro wyjeżdżam do Niemiec na weekend, tam to dopiero będą pokusy. Ale nie dam się!!...oby
To do poniedziałku dziewczyny:* Trzymajcie kciuki:) :wavecry: :wave: :wave:

NIEEEEEEEEEEEEEEE :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Jestem wściekła i załamana:((((( Rzuciłam się przed chwilą na michaszki :(((((((( :cry:
Z moich postanowień chyba nic nie wyjdzie:(( Tylko się niepotzrebnie będę męczyć:( Jestem beznadziejna :cry: :cry: ...

syla19799 
Dietowa szycha

Wysłany: Czw 22 Sty, 2009 21:45   

milego wekendu byle byl dietkowy :-P

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 5 razy
Wysłany: Czw 22 Sty, 2009 23:15   

słodyczomanka napisał/a:
Jestem wściekła i załamana:((((( Rzuciłam się przed chwilą na michaszki :(((((((( :cry:
no wiesz co????????????? :evilmad: :evilmad: :evilmad: a tak sie cieszylam ze ci sie udalo wytrwac bez pokus.
Juz dumna bylam ze u babci sie nie dalas............a tu taka wpadka :evilmad: no wiesz co? Wywal te slodycze,rozdaj......bo zawsze cie bedzie kusilo:po dupsku: :po dupsku: :po dupsku: :po dupsku:
milego weekendu i mam nadzieje ze bedzie dietkowy :wave:

Powroty są ciężkie.
Zwłaszcza do diety...
http://www.mp4.com.pl/ind...if&teksty=16793

Asiula 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pią 23 Sty, 2009 01:01   

słodyczomanka napisał/a:
Ale tak sobie wymyśliłam że wezmę pudełko po butach i tam będę składowała wszystkie słodycze które dostane;pp
a jak Ci w tym pudełku stęchną to je zaadresuj i nadaj do naszej koleżanki Iny bo lubi takie dojrzałe produkty jeść ;-)

anetaz3 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Pią 23 Sty, 2009 08:11   

słodyczomanka napisał/a:
Rzuciłam się przed chwilą na michaszki :(((((((( :cry:

Oj nie ładnie :walek:
Po dupsku powinnaś dostać :krzyczy:

syla19799 
Dietowa szycha

Wysłany: Pią 23 Sty, 2009 10:01   

wczoraj tyle oberwalas za swoj wybryk z michaszkami zemam nadzieje zedzisiejszy dzien bedzie wyjatkowo djietkowy :tongue:

Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 13 razy
Wysłany: Pią 23 Sty, 2009 10:04   

słodyczomanka, wiesz każda z nas miała i ma wpadki na swojej dietce najważniejsze jest to,że po każdym upadku trzeba się podnieść i walczyć dalej :lovers: Będzie dobrze dasz radę :lovers:

Anusiak 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Pią 23 Sty, 2009 15:22   

Asiula napisał/a:
a jak Ci w tym pudełku stęchną to je zaadresuj i nadaj do naszej koleżanki Iny bo lubi takie dojrzałe produkty jeść ;-)
:smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: Ina chlebek zieloniutko może i jada ale na słodycze w pleśniowej otoczce to chyba by się nie rzuciła co>?????????

Słodyczomanka każdy z nas wpadki jedzeniowe jakieś zalicza ale się nie poddajemy tylko walczymy dalej. No DO BOJUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

ina44 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pią 23 Sty, 2009 21:15   

Asiula napisał/a:

o nieeeeeeeeeee ja protestuję przeca ja słodyczy w ogóle nie jadam a zielone to już nie do pomyslenia :blush:
Asiula nakopie Ci w dupsko :bicz: :sick: za zilelone słodycze :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3:

Odpowiedz do tematu