Pomogła: 7 razy Dołączyła: 14 Kwi 2008 Posty: 2101
Wysłany: Wto 20 Sty, 2009 17:52
słodyczomanka napisał/a:
Znacie może jakieś sposoby na opanowanie tej chęci na słodkości? Liczę na wasze wsparcie:) Pozdrawiam
kup sobie w aptece chrom i łykaj tabletkę dziennie,mnie pomógł dodam jeszcze że najgorsze jest pierwsze 20 dni późniiej organizm się już słodkiego tak nie domaga bo musisz wiedzieć że glukoza uzależnia więc troszkę minie nim się pożądnie odzwyczaisz.Trzymam więc kciuki i życzę wytrwałości
Wysłany: Wto 20 Sty, 2009 18:38
Pierwszy dzień diety jak dotąd super Normalnie jestem z siebie dumna:D Powiem wam że to forum naprawdę motywuje:) Jak czytam że komuś się udało to też tak chce;p Opisze co dzisiaj zjadłam:
Śniadanie:
- 2 jajka na twardo
- kromka pieczywa wasa
II śniadanie:
- jabłko
- cukierek miętowy:(
Obiad:
- Schabowy
- Sałatka z marchewki
- 1 ziemniak
Podwieczorek:
- jabłko
Kolacja:
- 2 kromki pieczywka wasa z serem białym. Musze ograniczyć do jednej!
Ćwiczenia:
- za godzinę zrobię 6 Weidera:)
Asiula, próbowałam już kiedyś chromu ale na mnie niestety nie działa. Dzięki za wsparcie. Jak na razie na szczęście udaje mi się nawet nie myśleć za wiele o słodkościach:) A zazwyczaj w pierwszy dzień to chodziłam roztrzęsiona i szukałam po szafkach co by tu zjeść;p
Słyszałam że jak się pije wapno czy magnez to też pomaga na odchudzanie, wiecie może coś o tym
Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 15364 Skąd: rodem z piekła;)
Wysłany: Sro 21 Sty, 2009 11:57
słodyczomanka, fajnie,że z nami zostaniesz-postanowienia masz fajne i tylko ich przestrzegać więc zupełnie nie wiem po co pchałaś do buzi tego miętusa
Trzymam kciuki za Twoją dietkę
słodyczomanka [Usunięty]
Wysłany: Sro 21 Sty, 2009 20:05
Niestety....zapowiadało się tak dobrze...ale dzisiejszy dzień wogóle nie przypominał diety. Nie potrafię odmawiać. Miałam pójść z kolega na jedno małe piwko a skończyło się na 2 dużych i 2 drinkach. Oprócz tego 2 paczki chipsów:( Jestem załamana:( A wczoraj tak dobrze mi szło...
A więc zjadłam dzisiaj:
- płatki musli
- kilka paluszków
- frytki
- 2 piwa duże
- 2 drinki
- 2 paczki chipsów
- karkówkę
- gołąbka
- 3 mandarynki
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2008 Posty: 5166
Wysłany: Sro 21 Sty, 2009 21:09
słodyczomanka, olaboga bez komentarza ale od jutra to porządne lanie. Kurcze nawet bez dietki tak sobie nigdy nie dogodziłam po pierwsze jakbym wypiła piwo z winem to chyba juz bym umarła i reszty bym nie napisała
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum