Wysłany: Czw 12 Mar, 2009 18:46 Pozbycie się "oponki"
Witam wszystkich Normalnie cieszę się strasznie że się zapisałam na to forum. Mam nadzieję że mi sie uda stracić te pare kilo. No właśnie niby pare ale dla mnie to jest strasznie trudne :-? Szczególnie ze uwielbiam a wrecz ubustwiam słodycze i to wydaje mi się jest dla mnie największy problem. Ale ciągle z nim walcze
Hej Aguś :) Ile masz wzrostu?
No slodycze to wrog publiczy nr. 1, trzeba sie zaprzec aby ich w ogole nie tykac jakis czas i potem ochota mija. Bynajmniej u mnie :)
_________________ Kiedyś:- 76kg
08.2008- 68
Aktualnie:
157 cm wzrostu
Myrthi mam 164 cm wzrostu. Tylko że w moim wypadku z tymi słodyczami to jest dodatkowe utrudnienie... Pracuje w sklepie spożywczym!!! a tam ich tyle... ale staram sie ich nie jesc. Rożnie mi to wychodzi. Ale sie powstrzymuje ze wszystkich sił. Teraz np. stoi przede mna miska kisielku, babcia tak o mnie dba ale nie zjem go... heheheheh chyba...
A co do latek to niebawem skończe 25. Kurczaczek nie moge dodawać emotek jak pisze nie wiecie może dlaczego????
dopisek /po chwili
No nie mam na bardzo jeszcze. Moja dieta narazie to: rano na śniadanie grahamka z wędliną z drobiu, potem w domu ryż i kurczaczek np. jego pierś duszona w warzywkach i tyle... a i rano jeszcze kawke pije, z cukrem bo bez nie dam rady. Ale te warzywka duszone juz mi sie powoli nudzą.
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 04 Mar 2007 Posty: 8848
Wysłany: Czw 12 Mar, 2009 19:28
Aga84, jesli chcesz cos dopisać to korzystaj z funkcja edytuj ,KTÓRA ZNAJDUJE SIE W PRAWYM GÓRNYM ROGU, NIE PISZEMY POSTA POD POSTEM, JESLI JESZCZE NIE ZAPOZNAŁAŚ SIĘ Z REGULAMINEM TO BARDZO PROSZĘ
nie odbieraj tego żle , to taka mała uwaga na poczatek
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 04 Mar 2007 Posty: 8848
Wysłany: Czw 12 Mar, 2009 19:41
Aga84 napisał/a:
obiecuję że nię będę już "dopisywać"
dopisywać do posta możesz jak ci sie cos przypomni, zasada jest taka,żeby w krótkim czasie nie pisać posta jeden pod drugim, ale jesli bedzie to na drugi dzien to nie ma przeciwskazan
Trzymam kciuki abys zaczela pic ze smakiem herbatke bez cukru, u mnie kazda bez cukru przejdzie procz czarnej :) np. zielona i czerwona z cukrem <zwrot>
_________________ Kiedyś:- 76kg
08.2008- 68
Aktualnie:
157 cm wzrostu
kisielek jest wskazany - oslonowo na żołądek - zdrowy i smaczny a kcla ma nielwiele ajak wypełnia cudnie i smacznie! zwłaszcza jak sie popsuje brzusio...
Ostatnio zmieniony przez Za-Duza-Aga Pią 13 Mar, 2009 11:42, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum