Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
10 Ktos jeszcze??
Autor Wiadomość
Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 13 razy
Wysłany: Czw 16 Sie, 2007 12:24   

Pucia 2 witam milusio :-D Ja nie stosowałam tej diety ale znam osoby po tej diecie i wiesz one w prawdzie schudły ale w szybkim czasie przytyły spowrotem :crazy: nie wiem czy jest sens sie tak katowac :blink: Może dietka 1000kal bylaby lepsza dla Ciebie-efekty nie sa natychmiastowe ale za to trwalsze a przede wszystkim jesz to na co masz ochote... ale to jest tylko moje zdanie jakby co mozesz liczyc na moje wsparcie bede trzymala :thumbsup: i dopingowała :clap: :clap: :clap:

jasmine 
Dietowa szycha

Pomogła: 5 razy
Wysłany: Czw 16 Sie, 2007 12:38   

Witamy na forum!

Ja osobiscie nie polecam tej diety. Troszke juz o niej pisalysmy. Zapraszam TUTAJ i TUTAJ

barankosia 
Niszczyciel kalorii

Wysłany: Czw 16 Sie, 2007 12:40   

Pucia 2 ja również witam :grin: . co do diety kopenhadzkiej to ja osobiscie nie mam do niej zaufania nie mozna tak szybko chudnać bez efektu jojo, a o to chyba chodzi żeby schudnać nie na chwile a na dłuższy czas.Anja, ma racje ja tez proponowałabym diete 1000 kal. Pucia 2 ważymy i mierzymy podobnie. ja na początku diety ważyłam 88 kg :oops: przy wzroscie 165 cm, teraz po prawie 4 tygodniach jest 83 :win: . na początku trzeba odstawić wysokokaloryczne rzeczy i waga zacznie spadać :shock: :mrgreen:

Więcej o mnie i o moich zmaganiach na poscie 60kg - to mój cel w folderze chcę schudnać - powyżej 20 kg.

Mam nadzieje że zostaniesz z nami na dłużej

sabina 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Czw 16 Sie, 2007 12:51   

Pucia 2 ja również nie polecam ja po ur dziecka ważyłam 91 kg dzięki tylko diecie 1000 kal udało mi sie troche zrzucić do 82 kg ze względu na małe problemy porzuciła diete i waga z powrotem pokazuje 88 kg ale zrzuca i tobie też sie uda razem z nami ma 174 wzrostu

Pucia 2 
Zawzięty dietowicz

Wysłany: Czw 16 Sie, 2007 14:06   

Dzieki Dziewczyny za powitanie i cenne rady :!:
To prawda co piszecie, Ja kiedyś ograniczałam się w pieczywie, słodyczch i kolacji i w ciagu roku schudłam 20 kg. Teraz w ciagu 1 roku za duzo sobie pozwoliłam i niestety przytyłam ok 8 kg :oops: dlatecho chciałabym to zgubić. A chciałabym zrobić to w krótkim czasie bo szykuje mi sie wesele i wyglądam tragicznie. Ale jak mi się nie uda to będe stopniowo tak jak robiłam to 2 lata temu. Jednak będę zaglądać na forum bo kontakt z Wami będzie mnie dopingował. Jestem pełna podziwu dla Was - Dzięki

Pucia

Anja 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Czw 16 Sie, 2007 14:35   

Pucia 2, zaglądaj do nas jak najczesciej :mrgreen: zawsze jest wesolo i mozna znalesc duzo fajnych informacji :mrgreen:

Pucia 2 
Zawzięty dietowicz

Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 08:55   

Witajcie Kochani :clap:
To ja Pucia , żyje po pierwszym dniu diety kopenhaskiej ale naczytałam sie tyle o niej że chyba jest bez sensu- mieliście rację. Niemniej jenak może wytrzymam kilka dni a jak nie to będę się ograniczć stopniowo i informować Was o moich sukcesach bądź też o porażkach. Obecnie jestem po kawie , siedzę w pracy, zajrzałam na forum ale cisza. Odzywajcie sie i podtrzymujcie mnie na duchu . zaczełam od 86,6 kg - za tydzień podam Wam wagę i zobaczymy czy mnie wysmiejecie :lol:
Całuski :wave:

Pucia

sabina 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 09:27   

Piucia trzymamy kciuki :thumbsup:
zagladaj również do Hady Parku na ploty miło czasami pogadać o czymś innym niż odchudzanie

jasmine 
Dietowa szycha

Pomogła: 5 razy
Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 11:35   

Na pewno nikt Cie nie wysmieje ;-) Nie taki cel tego forum. Trzymam kciuki, zeby spadlo jak najwiecej! ;-)

Anja 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 12:18   

Pucia my tu jesteśmy od tego,żeby się wspierać a nie wyśmiewać :!: :!: :!: Ja trzymam za Ciebie :thumbsup: i na pewno wytrzymasz na tej diecie-skoro juz podjęłaś wyzwanie :mrgreen: Pisz nam jak Ci idzie...

nadzwyczajna 
Dietowa szycha

Pomogła: 4 razy
Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 15:42   

Na tym forum nikt się nie wstydzi :!: :!: Ty też nie musisz :!:

barankosia 
Niszczyciel kalorii

Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 18:10   

no pewnie że cie tu nikt nie wyśmieje, każda z nas ma tu jakiś cel i jesteśmy tu po to żeby sie nawzajem wspierać. Tak więc Pucia 2, głowa do góry i pisz jaki Ci idzie.

becia 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 12 razy
Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 20:23   

witaj pucia , ja też trzymam kciuki :thumbsup: , co do kopenhaskiej jestem przeciwniczką ale to twój wybór , zaglądaj do nas czesciej :-D

Pucia 2 
Zawzięty dietowicz

Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 20:45   

Cześć |Dziewczyny
Dzięki za słowa otuchy, myślę że razem damy radę. Macie fajne suwaczki, ja próbowałam go zrobić - nawet mi wyszedł ale później nie umiałam go przenieść i nie wiem jak później ewentualnie zmieniać wagę - prosze podpowiedźcie bo u mnie z angielskim słabo a bardzo mi sie podobają- od razu widac co i jak. Po drugim dniu diety o.k ale zawsze dla mnie najgorsza jest sobota i niedziela. Muszę być silna.
Dobranoc.

Pucia

sabina 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 22:54   

tu znajdziesz instrukcje http://www.diety.pl/postlink/5264.htm#5264

Odpowiedz do tematu