nastepnym razem zabierz tesciowa ze soba i niech zobaczy i poslucha lekarzy co maja do powedzenia
nie ma mowy, bo jak ją wziełam kiedyś do pediatry, bo musiałam skoczyć ze sobą do lekarza a prawie jednocześnie miałyś,y wizyty to mi tylko wstydu narobiła, bo pytała sie lekarza czy jest pewien
A jak jej powiedziałam, że córka ma opuchniete dziasełka i że pediatra powiedziała, ze zaraz wylezą to teściowa, że niemożliwe, bo kuzynce mojej córki wysżły zabki jak miała 10 miesięcy i gadaj tu z taką ...
Ale nic to, ja się przygotowuję na wizytę u dietetyka i piszę co i jak jadam codziennie z każdą przegryzką ... zobaczymy co dietety powie. Boje się, ze powie coś na temat moich wieczornych herbatek
Zobaczymy co ci powie,dietetyk.............mam nadzieje ze cie pochwali
no tak ,temat rzeka-tesciowa moja jest 100% Kaszubka,ale w porzadku,chociaz tez sie czasem czerwienie jak cos powie
co jest najgorsze ze ona zawsze wszystko wie i widziala,nawet filmy ktore dopiero do kina wchodza
ona zawsze wszystko wie i widziala,nawet filmy ktore dopiero do kina wchodza
moi teściowie nie są filmami zainteresowani, ale za to mój teściu zna dokłądnie wszystkie przepisy (a to ja skończyłam uczelnię, gdzie mnie ich uczyli), zna topografię większych miast europejskich (bo był ze 2 razy ponad 20 lat temu).
Wiem, ze nie można postu pod postem, ale to jest bardzo ważna informacja. Dzis stanęłam na wagę i 90,7 kg
Jeszcze trochę i będę miała 8 z przodu .... (mam nadzieję).
trochę mnie tu nie było, bo brak internetu, później byłam w oidwiedzinach u moich rodziców i z pilnowania jedzenia nici Akle w końcu wróciłam, Dzis stanęłam na wagę i zauważyłam z przodu upragnioną 8 ... Ważę 88,4 kg Coraz bardziej wieżę, że osignę cel
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum