Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: shashua
Wto 10 Kwi, 2012 14:05
Moje upragnione 52kg...
Autor Wiadomość
wero19nika 
Czytelnik/podglądacz

Wysłany: Sob 25 Cze, 2011 17:01   Moje upragnione 52kg...

Witam ;-)
Mam ogromny problem z wagą... Ona mi wszystko niszczy i utrudnia życie... :-( Jestem starasznie gruba a tłuszczczuję w każgym miejscu.... Tważ wygląda jak duża salaterka a o brzuchu i innych częściach ciała już nie wspomnę... :cry: :cry: :cry: :cry:
Skończyłam Liceum i zamierzam iść na studia ale nie chce by każdy się ode mnie zrażał przez tuszę...
Dodam że kiedyś ważyłam 67kg ale schudałam do 51kg no i teraz waga wróciła niestety.... :-( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Teraz nie wiem ile ważę i jakie mam wymiary ostatnio ważyła mnie higieniztka w szkole i było 60kg ale teraz znów przytyłam i boję się stanąć na wadze... :oops: :oops: :oops: :oops: Potrzebuję pomocy wsparcia i codziennej mobilizacji. Wierzę że tu taką znajdę ;-)
Zastanawiam się nad dietą Dukana ale ja nie wytrzymam np. by nie zjaeść pomidorka w 1 fazie czy truskawki w 2 tak więc to raczej nie dla mnie....
DOdam że od 2 lat obiadów nie jadam tzn. jem ale np. jogurt czy jakieś sałatki.... ale zup kotletów kartofli czy takich tam nie... chleb tez przestaje jeść...
Hmm co jeszcze... a pije strasznie dużo zielonej herbaty i wody z cytryną ;-) no i co najważniejsze ćwiczę :mrgreen: codziennie (oprócz niedzieli) tańczę zumbę ok. 1,5 godzinki :-> to jest dle mnie idaalne troszkę sobie potańcze do muzyczki i od razu lepiej się czuję :mrgreen: :mrgreen:
CHcę założyć swój własny dziennik ale to chyba nie tu tylko w dziale ludzie listy piszą :roll: tak mi się wydaję :-)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi