Odchudzam się od 8dni z (chyba) przyzwoitymi efektami - około 2kg w dół - ale nadal ponad setka...
Brakuje mi sił, nie chcę zbyt wielu ludziom mówić, że się odchudzam - z doświadczenia wiem, że sabotują dietę (nawet mój podsuwa mi słodkości pod nos przy herbacie i się pyta czy chcę - odpowiedz jest przy czekoladzie - tak ale 20okienek - przy jego, że w tabliczce jest 16 mówię - e jak 16 to nie ma sensu... odchudzam się IDIOTO - tak mniej więcej to wygląda)
Mam lat 30 - chcę schudnąć 30 kilo - tyle ile lat - i będę cała szczęśliwa mając najniższą wagę od czasów liceum...
Widzę, że Tutaj jest sporo wsparcia, a jak się prowadzi blog uczciwie i regularnie to pomoc jest 100% lub nawet więcej...
Witaj Natalie na naszym forum:).
Tutaj możesz liczyć na wsparcie i rady dziewczyn, które dietkują:).
Z całych sił zaciskam kciuki za Ciebie . Czekam na Twoj blog:).
Natalie, Witaj mam wrażenie ze uda Ci się z nami powalczyć. Jak na początek, określiłaś cel , fajnie , ale powinnaś zastanowić się , jaka metodą chciała byś zrealizować swoje plany. Ja ososbiście trafiłem na forum po tym jak zdecydowałem się na metodę ( Dukan - dieta proteinowa) . Namawiam Cię do niej bo jest skuteczna , tyle że dość długotrwała. Ale oczywiście w stosownym dziale znajdziesz opisy innych , równie dobrych diet ... a może masz swoje typy i sposoby Trzymam więc kciuki i raz jeszcze witam .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum