nie moze tylko napewno damy rade :) szkoda ze dopiero od poniedzialu zaczynasz dietkowac :P najlepiej to zaczac juz i teraz bo takie odwlekanie na "jutro" nigdy sie nie skonczy :)
cześć dziewczyny jak tam wam idzie tracenie kilogramów mi narazie idzie dobrze tylko z ćwiczeniem niebardzo bo miałam mały upadek na lodzie i głowa boli więc terza z tego powodu zaniedbuje ćwiczenia ale mam nadzieje że mi szybko przejdzie i dojde do siebie.dzisiaj aerobik zobaczymy jak dam rade to intensywnie zaczynam z ćwiczeniami. ajak narzie jak weszłam na wage to 2 kilo mniej pozdrawiam was miki
Witaj Niby nie ale to zawsze owoc jeżeli zjesz 1-2 dziennie na pewno nie zaszkodzi a jeżeli 1kg to juz gorzej i pamiętaj owoców lepiej nie jeść przed spaniem
miki, no i radzisz sobie nieźle generalnie , najlepiej załóż sobie blog w dziale Ludzie listy piszą... tam spotkasz wszystkich, zajrzysz do wszystkich i zadasz spokojnie pytanie. technicznie z postami jest tak że jak logujesz się to wyświetla się informacja że masz xxx postów nie przeczytanych, najlepiej wówczas wejść na stronę główną forum i wybrać link: pokaż nie przeczytane posty. Wówczas możesz albo po kolei zapoznawać się z postami , albo kliknąć na dole oznacz wszystkie posty jako przeczytane i po kłopocie , ale zalecam zaglądanie choćby do ostatnich postów Pozdrawiam Gostynin i okolice
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum