Wysłany: Nie 03 Lip, 2011 19:26 Wracam na forum i musze przedstawić się na nowo:)
Cześć :)
wszystkie Dziewczynki z którymi mi się tu tak dobrze gadało! już nie wiem nawet kiedy tu byłam po raz ostatni i zdziwiłam się , że nadal mogę się zalogować. Pilnie potrzebuję Waszego wsparcia. Jestem znów gruba i mam już tego dość. Co zaczynam jakąś dietę to po paru dniach przerywam, jestem coraz bardziej sfrustrowana. Jeszcze szukam pracy i też doopa. Nie mogę się ogarnąć :(
Pomóżcie, podpowiedzcie bo mam wrażenie, że się wczoraj urodziłam i nic nie wiem
buziaki
jasz.
Pomogła: 24 razy Wiek: 41 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 11832
Wysłany: Wto 05 Lip, 2011 22:38
jaszczurka jesteś :jupi:stara kadra weterani wracają ,matko Ty Becia jasmine ,i jeszcze kilka to wyście tworzyły to forum od początku matko cieszę się super Cię widzieć dziewczyno ,witaj w domu głowa do góry ,dawaj rozpiski i jakos pójdzie powoli ,jak Twój synek???????
Shashua
Wracam, wracam bo kurna nie radzę sobie ze sobą ale nie powiem stęskniłam się za Wami:)
Synek jak się miewa? a który? Obaj super Jasiek już ma 6 lat a Antek - 3!!! czas leci jak dziki, a mnie się zdaje, że ciągle młoda jestem
buziaki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum