Hej
wróciłam, wiem że trochę zaniedbałam forum ale to wszystko przez to ze przyszła wiosna później lato i mi się nic nie chciało
ale wróciłam:)
moja obecna waga to 58 i 161 cm wzrost:-)
zakupiłam rolki aby sobie troszkę pomóc i łączyć przyjemne z pożytecznym:)
mam nadzieję że będziecie mnie wspierać :) zaczynam od 1 lipca a przez te 2 dni chcę się przygotować aby odchudzać się ze skutkami:-))
chcę nazbierać dobrych porad od was i myślę że wtedy mi będzie troszeczkę łatwiej:))
Kamilko porady możesz zbierać a jakże jeśli ma to Ci pomóc ale proszę zdecyduj się na jeden temat w którym będziesz pisać, teraz masz dwa i robi się bałaganik
Anusiak wiem
przepraszam bardzo tamten u dołu miał być w przedstaw się na forum ale jakoś nie wiem co ja zrobiłam że jest tu:)
jeśli któryś z moderatorów mógłby to proszę o usunięcie:)
drogie dietowiczki!!!
przepraszam że mnie nie było ale to nie moja wina u mnie cały czas szaleją burze więc nie miałam internetu z tego powodu nie mogłam do was pisać
więc piszę:) odchudzanie idzie tak sobie średnio:( lecz więcej się ruszam jeżdżę po 5-6 godzin dziennie na rolkach:):):) naprawdę to pokochałam
już od jutra będę pisała co zjadłam:) chyba muszę się znowu zacząć mierzyć xDeee
mam nadziję że będziecie mnie wspirać buziaczki
dzisiaj już 750 kcal
śniadanko 2 kanapki z pasztecikiem drobiowo wieprzowym i pomidorkiem 300kcal
obiad 1 kg arbuza =+ kajzerka z mielonką 450kcal
reszta później:0
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum