Hmmm na części brzucha to najlepsze te brzuszki,przynajmniej tak mi sie wydaje a i jakiś aerobic był by dobry na uda i na inne części ciała.Przyjemne z pozytecznym. W necie pełno ćwiczonek więc na pewno coś odpowiednio dla siebie znajdziesz.
No i punkcik dla Mili.
A co sobie będę żałować
Chyba to jest zgodne z regulaminem, co? Oby
Głodna jestem, ale się przemogę
Natalka starałam Ci się pomóc ale czy wyszło to nie wiem. Najwyżej nas adminek pogoni z forumka ale o to będziemy się martwić później. hi hi :-D ja zawsze szukam w necie ćwiczonek bo jest tego cała masa a wiadomo że różni ludzie różne lubią ćwiczonka i najlepiej dopasować takie żeby wykonywać je z przyjemnością a nie dlatego że się musi. Basenik też jest super..nie mówię już o aqua areobiku..
Wysłany: Nie 08 Lut, 2009 22:29
Natalko dziękuję za punkcik
Mam dla ciebie linka z aerobikiem.. Trwa on z godzinkę... swogo czasu ćiwczyłam sobie ale mi się wszystko szybko nudzi neisty... Nie jest taki meczący a daje efekty A i ma pewien minus nie ma tu lektora.. ale po co lektor skoro tu chodzi o ćwiczenia a nie o to co tam biadolą
Jestem spowrotem
Idę na śniadanie drugi dzień powinien być łatwiejszy...
Muszę uważać, żeby się nie nażreć (jak to miałam w zwyczaju )
Zaraz podam spis, ale najpierw zjem
Hejo Tomsa dzięki
Właśnie żłopię miksturę... mojej mamy wczoraj wieczorem wlałam trochę miodu i wody do miseczki dzisiaj przelałam trochę do szklanki dodałam cytryny i jest całkiem niezłe
No i zjadłam jogurt (ok. 150 kcal) bo nic innego w lodówce nie było jestem załamana i nawet nie wiem czemu, w końcu ten jogurt nie był taki kaloryczny... mam strasznego doła buu idę na zakupy... nie mogę już w lustro patrzeć
Zjadłam II śniadanie: 2 kromki chleba razowego z chudą szynką. I czerwona herbata.
Ja sobie poczekam na wsparcie, a jak nie będziecie mnie wspierać to kupię sobie wielką czekoladę i całą zjem.
Wysłany: Pon 09 Lut, 2009 14:14
ailataN napisał/a:
Buuu, ja tu muszę prowadzić monolog
Już nie musisz hihhi Drugi dzień już jest latwiejszy nież pierwszy, bo najgorzej jest zacząć
ailataN napisał/a:
a jak nie będziecie mnie wspierać to kupię sobie wielką czekoladę i całą zjem.
O nie ma mowy!! Wybij to sobie z głowy!! Marchewkę sobie zjedz A jak Ci się nudzi to do nauki! Taaa odezwała się kujonka...
A ta czerwona herbata to dobra?? Ja tylko zieloną piję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum