jak zwykle czuję się olana, ale przyzwyczaiłam się do ignorowania mnie.
przez 2 dni nie jadłam słodyczy, ale nie mam motywacji, więc dalej jem... to tyle u mnie.
i proszę, nie piszcie, że czytacie... nie musicie w ogóle pisać..
Pomogła: 24 razy Wiek: 41 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 11828
Wysłany: Nie 10 Sty, 2010 19:43
młoda Ty się wygrzeb z tego doła może co?co to ma być
ailataN napisał/a:
taaaa...
????????rzeczywiście wyczerpująco a tak sama z siebie nie laska napisac co słychać? bo u mnie na ten przyklad -że niech to jama zawali-ale przecież się nie damy..
Ok... już jest dobrze... bardzo dobrze....
Coraz lepiej. Stwierdziłam, że nie ma się co dołować. Mam przecież udane życie!
Niedługo wracam do diety. Jeee
Wysłany: Wto 12 Sty, 2010 19:55
oo proszę już lepiej -wybitnie lepiej młoda to chyba cos w powietrzu
nabyłam sobie drogą kupna meliske w tabletkach na nerwy i zasypianie ,mysle nie dać się i nie zwariować -wszystkie chwyty dobre co nie? jak półrocze?
Melisa to nie taki głupi pomysł
Półrocze - jedna dwójka (wybitnie się na mnie nauczycielka uwzięła...) i same 5 i 4. Nieźle. Mam zamiar tą 2 poprawić na 3/4 na koniec ;)
Wysłany: Czw 14 Sty, 2010 19:32
a niegłupi-- i działa a tak wogóle to zuch laska super jest ,a jak jeszcze uda Ci się poprawić to całkiem ameryka -i widze że humorcio dopisuje - aa jeee,,, a jak Twoja koleżanka? ta ,wiesz?,co pisałaś
Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 15364 Skąd: rodem z piekła;)
Wysłany: Pią 15 Sty, 2010 15:10
ailataN, jak fajnie,że wróciła nasza ailataN, Taką Cię lubię miłą,wesołą uśmiechniętą Wiesz jak u Ciebie tak wesoło to nam-wampiakom też lepiej na serduchu
Buziam Cię mocno i za ocenki i
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum