No dzięki dzięki
U mnie powolutku do przodu. Staram się żyć zdrowiej, chociaż nie zawsze wychodzi.
Katarynko - dziękuję za wszystko ;* wiesz- wsparcie w trudnych chwilach, wysłuchanie...
Trochę się stresuję ostatnio a to podobno odchudza
Także, szukajmy pozytywów w złych chwilach i beznadziejnych sytuacjach.
Miłego weekendu
Pomogła: 24 razy Wiek: 41 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 11828
Wysłany: Pon 10 Maj, 2010 08:52
niedobrzez ta anemią to poważna sprawa-uważaj na siebie mam nadzieję że i rodzinka dopilnuje
a co znaczy "zarzeram?
każda sytuacja stresowa objawia się napadami apetytu wilczego-nie do opanowania- leci wtedy co chce i wbrew rozsądkowi ,w ilościach przerażających -a hamulce nie dzialają
im większy stres tym gorzej
paskudna sprawa
Pomogła: 7 razy Wiek: 19 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 1565
Wysłany: Pon 10 Maj, 2010 21:40
ailataN napisał/a:
Raczej ok, chociaż czasem mam zawroty...
no to nie fajnie... ale obiecaj że będziesz na siebie uważała
shashua napisał/a:
a co znaczy "zarzeram?
każda sytuacja stresowa objawia się napadami apetytu wilczego-nie do opanowania- leci wtedy co chce i wbrew rozsądkowi ,w ilościach przerażających -a hamulce nie dzialają
im większy stres tym gorzej
paskudna sprawa
no to widzę że nie jestem sama z takim problemem...
paskudna sprawa
Znam to... mam to samo. Cały czas jem. A jak się stresuję to w ogromnych ilościach.
mila92 napisał/a:
ale obiecaj że będziesz na siebie uważała
Uważam na siebie, uważam.
Staram się ograniczyć słodycze, no ale...
Mimo wszystko gruba nie jestem.
Życzę miłego dnia i sukcesów w dietach
A to dzięki mojemu Boyfriendowi no, bo dla niego jestem "najpiękniejsza, najmądrzejsza, najfajniejsza, najmilsza, najcudowniejsza i najinteligentniejsza"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum