2 jabłuszka
obiad w szkole(ziemniaki, buraczki i mielony)
zupa z kluskami bodajże...
2 soczki bananowe takie wosanka czy coś, pół nasty małej
chipsy(Mrs. Snaki[20g.]), baton(3 bit) znowu spacerek do domciu, po za tym pobiegałam trochę po mieście bo byłam na zakupach
nie daje rady w szkole dziewczyny cały czas coś jedzą a ja nie mogę wytrzymać
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 14 Kwi 2008 Posty: 2101
Wysłany: Wto 03 Lut, 2009 20:22
kamilka p. napisał/a:
nie daje rady w szkole dziewczyny cały czas coś jedzą a ja nie mogę wytrzymać
to sobie wieczorem przygotuj jabłko albo pokrój w paseczki marcewkę daj do pudełeczka śniadaniowego włóż do lodówki i rano zabierz do szkoły.
Dziewczynami się nie przejmuj niec jedzą za rok może dwa a może pięć lat tez tu będą szukać pomocy,a Ty chcesz być szczupła Laseczka to pogryzaj warzywka i owoce.
No a za to to wiesz...
kamilka p. napisał/a:
chipsy(Mrs. Snaki[20g.]), baton(3 bit)
nie ma zmiłuj się,okres ochronny na forum się skończył popraw te złe nawyki i to biegusiem
no a za spacerek wielkie
Pomogła: 24 razy Wiek: 41 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 11828
Wysłany: Wto 03 Lut, 2009 20:30
kamilka p. napisał/a:
chipsy(Mrs. Snaki[20g.]), baton(3 bit)
jeżeli myślisz że jak pobiegałaś po mieście to spaliłaś te świństwo to jesteś w błędzie-generalnie człowiek chudnie wtedy ,gdy to co dostarcza organizmowi nie zaspokaja jego potrzeb na energię ,-wtedy sięga po zapasiki -i spala
zamiast marnować energie na spalanie śwństwa twój organizm mógł juz drugi dzień popracować nad spalaniem tego ,na czym Ci zależy
widocznie mało zależy -bo czipsy ważniejsze ...
kamilka p. napisał/a:
dziewczyny cały czas coś jedzą a ja nie mogę wytrzymać
zjedz kanapkę -z ciemnym chlebem ,chudą wędliną-będzie miała o niebo mniej kalorii ,a nie bedziesz głodna
rano herbatka i 2 kanapki(z szynką i pomidorkiem)
w szkole kanapusia(chleb wileński i szynka + pomarańcza)
obiad w szkole( kasza z sosem +sórówka)
2 kanapki z pasztetem
i jeszcze cos tam dzisiaj zjem
a tak po za tym jak zwykle do domu spacerek,
i jeszcze jedno(tu prosze o brawa zapisałam się na sks (szkolne koło sportowe)
Pomogła: 6 razy Wiek: 36 Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 2735 Skąd: Wrocław
Wysłany: Sro 04 Lut, 2009 15:01
kamilka p., no proszę, normalnie dumna jestem Jak dasz radę to nie jedz już chleba albo kup sobie pieczywo chrupkie Ja wiem, że jak się do szkoły chodzi to przerąbane ale w domu chociaż już się mąką nie faszeruj. Jaja sobie ugotuj na twardo, może się zapchasz I dzisiaj żadnych wpadek, ok? I pij dziewczyno! Herbatki owocowe, wodę Super że będziesz ćwiczyć, to najlepszy sposób na pozbycie się tłuszczyku
kanapeczka z szynką +jabłuszko
obiad w szkole(bigos i ziemniaki
baton(snickers) 2 kanapki z pasztetem
obiad w domu(2 małe ziemniaczki, surówka z kapusty i jajko sadzone)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum