Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: becia
Sro 25 Lut, 2009 17:36
Wejdzcie! Pomożcie :(
Autor Wiadomość
xxxmajkaxxx91 
Czytelnik/podglądacz

Wysłany: Czw 17 Lip, 2008 00:41   Wejdzcie! Pomożcie :(

hmmm. bo ja mam inny problem. diete stosuje już 3 dzień. daje rade. 0 słodyczy, 0 napojów słodkich gazowanych, 0 tłuszczu. Tylko ze ja nie mam z kim o tym porozmawiac. Tato twierdzi ze jestem głupia mój chłopak uwaza ze jestem idealna moja siostra tez sie odchudza ale jej to nie idzie nie chce o tym gadac. Mam 17 lat. 169. 58 kg. :( czuje sie grubo. potrzebuje wsparcia. Żeby ktoś sie zainteresował. Pogratulował. Odrobinki zinteresowania mi potrzeba... :( prosze o pomoc... :cry: :cry: :cry:

Loana 
Niszczyciel kalorii

Wysłany: Czw 17 Lip, 2008 10:09   

witam Cię... nie czuję się jakąś specjalistką... ale 58 kg przy Twoim wzroście to jest idealna waga (tak naprawdę zbliżająca się do dolnej granicy BMI) i moim skromnym zdaniem żadna dieta nie jest Ci potrzebna (a za moment będzie wręcz nie wskazana).

nie używałabym ostrych słów o głupocie... ale uważam, że powinnaś przemyśleć decyzję o prowadzeniu diety.

niemniej pozdrawiam

Loriette 
Zawzięty dietowicz

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Czw 17 Lip, 2008 11:16   

Popieram Loeane, masz odpowiednią wagę do swojego wzrostu. Jeśli nie podoba Ci się Twoje ciało, to może po prostu tkankę tłuszczową zamień na mięśnie. Zacznij dużo ćwiczyć, a zobaczysz jak w krótkim czasie Twoje ciało zacznie przybierać ładne kształty. ;)

loriette.photoblog

Kid_SiSter 
Początkujący odchudzacz

Wysłany: Czw 17 Lip, 2008 14:13   

Ważne, żebyś Ty czuła się dobrze sama ze sobą, to fakt, ale przemyśl 3 razy decyzję o diecie. Zgadzam się z przedmówczyniami- sądząc po wadze i wzroście jest idealnie...

Jeśli uważasz, że chciałabyś jednak coś koniecznie zmienić to polecam ćwiczenia :strong: , bo naprawdę dużo dają, ciało inaczej wygląda, czujesz się lepiej itd. :mrgreen:

Może efekty będą zadowalające bez diety? Mam taką nadzieję :-)

becia 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 12 razy
Wysłany: Czw 17 Lip, 2008 16:10   

xxxmajkaxxx91, coóż ci mogę powiedzieć :hmmm: dziewczyny juz wszystko ci napisały, owszem dla zdrowotności ogranicz słodycze, napoje gazowane ale rzadnej diety jedynie ćwiczenia na sylwetkę

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi